Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 

Cer variabil

Cerul se va innora treptat in nordul si centrul tarii, unde local se vor semnala averse slabe si descarcari electrce. In restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti norii sunt astazi pe cer, doar cat sa tina de urat soarelui. Deocamdata, in lipsa de vant si de nori de ploaie, singurele mai constiincioase sunt temperaturile care ating iar valoarea de 30. Asadar inca o zi in care ochelarii si palariile de soare nu sunt doar un moft, ci o necesitate.

La munte, cerul se va innora treptat incepand din masivele nordice. Indeosebi dupa-amiaza şi noaptea va ploua, local. Cu totul izolat, mai ales in zona Carpatilor Orientali cantitatile de apa pot depaşi 20 l/mp. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative.

La mare ramane dispozitia de vacanta. Soarele aduna in aer 25-26 de grade si valori la fel de placute si in apa. Nici vantul nu ridica probleme, caci nu trece de pragul de moderat.

Temperaturile maxime se vor situa de la 21 - 22 de grade in nordul Moldovei pana la 31-32 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade. Presiunea atmosferica va scadea.

11 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.