Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa si apropiata de regimul termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in zona la munte, unde dupa-amiaza izolat vor fi conditii de averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, dupa o noapte linistita, vremea este cat se poate de frumoasa. Soarele straluceste pe cerul aproape lipsit de nori. De la 20 de grade acum in zori, temperatura ajunge la 28-29 de grade.

La mare, vara le-a mai daruit turistilor intarziati cateva zile de plaje. La amiaza vor fi 25, chiar 26 de grade la Mamaia, usor mai cald decat norma acestei perioade. Datorita inertiei termice mai mare a apei marii, temperatura sa in apropierea tarmului se apropie de cea a aerului: 23 de grade.

La munte, nori multi si vigurosi, care se pot dezvolta, izolat, pana la stadiul furtunosilor Cumulonimbus. Acum, toamna, nici ei nu mai aduc vijelii, ci lasa doar averse slabe, cu tunete si fulgere. Se racoreste usor fata de ziua de ieri: 19 grade la Paltinis si Predeal si doar 12 la Varful Toaca.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 29 de grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei, iar cele minime intre 10 si 16 grade, mai coborate in depresiuni. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

10 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.