Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci

Vremea se va raci

Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si la munte, unde vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, vremea se va raci. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, favorabil ploii de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 28 de grade, iar minima de 13 - 15 grade.

La munte, vremea schimba anotimpul de la o zi la alta. Astazi cerul este mai mult noros in Carpatii Orientali unde, local, vor fi si averse, cu fulgere, tunete si intensificari ale vantului. Temperatura scade si abia acum ajunge la parametri normali: 19 grade la Stana de Vale, 18 la Predeal, 17 la Paltinis, 16 la Semenic.

La mare va fi innorat astazi. E bine sa stiti ca nu e recomandat pentru sanatate sa faceti plaja in zilele innorate, cum va fi azi pe litoral. Norii au radiatia lor proprie, care face ca pericolul expunerii pe plaja, fara crema de protectie, sa fie identic cu cel din zilele insorite. Temperaturile vor ajunge la 25-27 de grade, iar apa marii e aproape la fel de calda ca in zilele trecute, 23-24 de grade. Pe arii restranse, vor fi si averse cu tunete si fulgere.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse de la 20 - 21 de grade in nordul Moldovei pana la 30 - 31 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 9 si 17 grade, mai scazute in depresiuni pana in jur de 5 grade.

9 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.