Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Continua vara tarzie

Continua vara tarzie

Vremea va fi deosebit de calda, caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil in vest si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, vremea va fi calda. Vor fi unele innorari indeosebi in Carpatii Occidentali si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat pe creste.

Pe litoral, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 22 - 24 de grade.

In capitala continua vara tarzie. Dupa o dimineata placuta, cu 15..16 grade, aerul se incalzeste rapid caci soarele este extrem de activ de la prima ora: 34 de grade la pranz.

Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 36 de grade.  Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 11 si 21 de grade.
7 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.