Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi deosebit de calda in toata tara

Vremea va fi deosebit de calda in toata tara

Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in nord-vest, nord si la munte si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, aceeasi vreme frumoasasi temperatura in crestere. Maximele sunt mai ridicate decat in mijlocul verii: 23..24 de grade in Predeal, Sinaia si Paltinis. in Apuseni, si mai cald: 27 de grade la Stana de Vale. Chiar si pe racoroasele creste ale Ceahlaului este mai cald: 20 de grade la Varful Toaca.

Pe litoral, vara pare fara sfarsit. Cerul mai mult senin si vantul slab, pana la moderat. Maximele raman sub 30 de grade, oricum peste mediile climatologice. La Constanţa, 28 de grade, iar apa marii, la fel de calduţa: 22..23 de grade.

Vreme deosebit de calda si in Capitala. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade, iar cea minima va fi de 16 -18 grade. Presiunea atmosferica va fi usor variabila.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade, mai coborate in depresiuni pana in jurul valorii de 6 grade, dar si usor mai ridicate in Dealurile de Vest.
6 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.