Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se mentine frumoasa

Vremea se mentine frumoasa

Vremea va fi calda, chiar deosebit de calda in zonele de campie. Cerul va fi variabil mai mult senin in sud si est. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Pe litoral, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi de 22-23 de grade.

Si in Bucuresti incalzirea continua, revenim la manecile scurte si palariile de soare pentru ca maxima zilei depaseste cu 4...5 grade media pentru aceasta perioada: 32 de grade la pranz.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiuni.
5 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.