Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se incalzeste

Se incalzeste

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil in vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte si senin in rest. Vantul slab pana la moderat.

In Capitala, fata de ieri temperatura mai creste cu un grad, sub soarele care arde nestingherit de nori. Maxima la amiaza urca spre 31 de grade, cu trei mai mult decat normala perioadei.

La munte vremea va continua sa se incalzeasca usor si va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin, dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata.

Pe litoral, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi de 22-23 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 9 si 19 grade, mai coborate in depresiuni.
4 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.