Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil

Vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil

Vremea va fi frumoasa, cu cerul variabil spre senin. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, dupa o dimineata cu un aer mai rece, de 12-13 grade, soarele se rostogoleste voios si ridica mercurul in termometre cu inca un grad doua fata de ziua de ieri. Asa ca se asteapta 30 de grade la amiaza si un vant potolit.

La munte vremea se va mentine frumoasa, dar racoroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior. Dimineata, pe vai, vor fi conditii de ceata.

Pe litoral, vremea va fi frumoasa, cerul senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 17 grade. Temperatura apei marii va fi de 22-23 de grade.

Temperatura aerului, in usoara crestere indeosebi in vest si sud-vest, va avea valori maxime cuprinse intre 25 si 31 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de ceata.

3 septembrie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.