Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Avertizare meteo: ploi si furtuni

Avertizare meteo: ploi si furtuni

Avertizare meteo: ploi si furtuni 

In zilele de joi si vineri, in mai multe zone ale tarii vor avea loc ploi abundente, furtuni si, izolat, caderi de grindina. Astfel de fenomene vor avea loc in sudul, estul si centrul tarii, precum si la munte.

Sunt vizate judetele: Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Botosani, Calarasi, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iasi, Ialomita, Ilfov, Mures, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Valcea,Vaslui, Vrancea, precum si celei a municipiului Bucuresti.

Fenomenele meteorologice respective vor avea loc din dupa-amiaza de 10 august, pana in noaptea urmatoare, zonele afectate fiind cele din sudul, estul si centrul tarii, precum si din cele de munte.

In intervalul respectiv vor fi averse si intensificari temporare ale vantului in majoritatea regiunilor.

Local, cantitatile de apa vor depasi 30-35 l/mp in Oltenia, Muntenia, Moldova, sudul si estul Transilvaniei, iar izolat, in Carpatii Meridionali si Orientali, 60-70 l/mp.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 9 august 2006

10 august 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.