Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Toamna isi intra in drepturi

Toamna isi intra in drepturi

Vremea va fi frumoasa, dar racoroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul slab pana la moderat.

Bucurestenii nu scot inca pulovarele de prin dulapuri, dar pot renunta la palariile de soare, caci ziua de astazi aduce un val binevenit de racoare. Chiar mai rece cu doua grade fata de media climatologica, asa ca termometrele nu vor arata mai mult de 26-27 de grade la amiaza.

La munte, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent. Pe vai si in depresiuni se va produce ceata.

Pe litoral, vremea se va raci usor. Cerul va fi mai mult senin iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade Temperatura apei marii va fi de 22 - 24 de grade.

Temperaturile minime se vor situa intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni pana in jur de 3 grade. Pe arii restranse in centrul teritoriului se va semnala ceata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, usor mai ridicate in Oltenia.
31 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.