Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer mai mult senin

Cer mai mult senin

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin in sud-vest si doar izolat dupa-amiaza, in zona de munte, vor fi ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, dupa o noapte linistita, cu cerul senin si urmeaza o zi de sfarsit de vara calendaristica foarte frumoasa. Norii vor fi o prezenţa discreta pe cer si parca dau mai mult farmec zilei. Vantul sufla domol. Temperatura maxima a zilei va fi de 31, 32 grade, ceea ce inseamana cu aproape 4 grade peste media multianuala a acestei date.

La munte, vremea e perfecta pentru un gratar in aer liber. Asta pentru ca, cel puţin in prima parte a zilei, soarele domina cerul, dar nu il incinge. Asadar, 20 de grade la Stana de Vale, 18 grade la Semenic si doar 14 grade pe Varful Toaca. Dupa amiaza, cerul se mai anima, ploile isi fac simţita prezenţa, dar numai izolat si nu foatre convingator.

La mare, briza imbie la surfing, caci vantul bate cu 20 de km pe ora. Temperatura marii insa ajunge aproape cat cea a aerului, asadar daca vreţi sa scapaţi de cele 27-29 de grade de pe plaja, aveţi in vedere ca in apa sunt in jur de 26 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade, iar cele minime, in general, intre 10 si 18 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

26 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.