Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 5 incendii provocate de trasnete in judetul Suceava

5 incendii provocate de trasnete in judetul Suceava

Cinci incendii provocate de trasnete s-au produs, duminica seara, in judetul Suceava, in urma furtunii puternice care a afectat zona.

Pompierii suceveni au intervenit in trei localitati, Giulesti din Boroaia, orasul Gura Humorului si localitatea Valea Moldovei pentru stingerea unor incendii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, pompierii au stins alte doua incendii provocate de trasnete.

Astfel, Garda de Interventie Solca impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Poieni Solca, Cacica, Cajvana si Botosana au intervenit cu cinci autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit in gospodaria unui localnic din Poieni Solca. Incendiul a cuprins acoperisul adapostului de animale si a existat pericolul de propagare la casa de locuit, trei anexe gospodaresti si o hala de gater invecinate.

Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Stroiesti au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit de la un trasnet in gospodaria unui localnic din Stroiesti. Incendiul a cuprins acoperisul casei de locuit, adapostul pentru animale si anexe si a existat pericolul de propagare la intreaga locuinta si la gospodaria invecinata.

25 august 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.