Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, dupa-amiaza la munte, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat cu unele intensificari in estul tarii si la munte.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 31 de grade, iar minima de 16 - 18 grade. Presiunea atmosferica va creste.

La munte, vremea isi calca tinuta, sifonata de ploi. Soare prietenos, pui de nori si averse domestice. Pe varfurile mai inalte, vantul sufla cu destula vigoare. Doar 12 grade pe Ceahlau, la Varful Toaca, 18 grade la Predeal, 17 grade la Sinaia si Paltinis.

La mare, vremea se racoreste putin, 27, cel mult 29 de grade, dar apa marii ramane calda, tot 25-26 de grade. Vantul va sufla ceva mai tare si va alunga norii.

Temperaturile maxime, in scadere si in sudul tarii, vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral. Presiunea atmosferica va creste.

25 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.