Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Scapam de canicula!

Scapam de canicula!

Vremea caniculara nu-si mai face simtita prezenta de luni, 25 august 2008. Vom avea parte de o vreme frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre 23 si 30 de grade. Scaderea temperaturii aerului in toate regiunile va fi determinata de aerul rece post frontal, in zilele de luni si marti.

In Bucuresti se vor inregistra 31 de grade Celsius, iar in Timisoara si Iasi, se vor inregistra 26 de grade. La Constanta se vor inregistra 29 de grade Celsius, iar la Brasov temperaturile pot urca la 23 de grade. Duminica seara, au fost afectate mai multe localitati din tara din cauza ploi si vijelii puternice. Judetele din centrul si nord-estul Romaniei au fost afectate de furtunile violente si ploile ce au avut loc.

In localitatea Reghin, o furtuna puternica a doborat un brad peste doua conducte de gaz. In judetul Suceava mai multe case au fost lovite de trasnete, dupa care au luat foc. De asemenea Judetul Suceava a primit in cursul zilei de duminica doua atentionari meteorologice de cod galben.

24 de localitati din Harghita, au ramas fara curent electric dupa ce vantul a rupt firele de inalta tensiune. Acesta a depasit 70 de kilometri pe ora.

25 august 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.