Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 6 decembrie 2019 
Prima pagina / Informatii meteo / Zi caniculara

Zi caniculara

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza indeosebi in zonele de campie. Cerul va fi variabil, iar vantul se va intensifica treptat in vestul si nord-vestul tarii.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele de confort termic (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 35-36 de grade, iar minima de 18-20 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

La munte, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, iar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

La mare vremea va fi calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 32 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 24 - 25 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, la nivelul intregii tarii, intre 30 si 36 de grade, iar cele minime intre 14 si 22 de grade.

23 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Panourile Solare IstGrun – O cale mai inteligenta si o sursa inepuizabila de energie verde !
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2019 Arhipelago S.R.L. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
F