Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduroasa

Vreme calduroasa

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Campia Romana. Cerul va fi variabil si, izolat, la munte, va ploua slab dupa-amiaza. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, parcurile din ce in ce mai rare, soarele si seninul plat al cerului fac ca bucurestenii sa aiba astazi nevoie de stropitori. Atat pentru a da o mana de ajutor vegetatiei, cat si propriului organism care se va simti ca intr-un cuptor din cauza celor 36 de grade instalate un pic cam prea comod.

La munte, vremea va fi calda. Cerul va fi variabil, iar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

La mare nisipul se incinge sub cearsafuri, iar briza marii nu reuseste sa mai domoleasca temperaturile la amiaza, cand vor fi 30-32 de grade. si daca turistii trag speranta sa mai scape cateva grade prin apa marii, e bine sa stie ca s-ar putea alege cu mai bine de 25-26 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 36 de grade, iar cele minime, in general, intre 14 si 22 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

 

22 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.