Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile maxime 27 si 35 de grade

Temperaturile maxime 27 si 35 de grade

Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul mai mult senin. Dupa-amiaza vor fi innorari la munte, unde vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti continua scenariul incendiar. Daca nu va puteti racori, la orele pranzului, sub cei 18 palmieri adusi in sectorul 4, incercati cu traditionala umbra de bloc, la 35 de grade care, se vor simti ca fiind 42.

La munte, soarele e vizitat, pe alocuri, de cativa nori, care vor oferi cateva dusuri scurte, de vara, dupa-amiaza. Temperaturile cresc usor fata de ziua de miercuri, insa raman suportabile: 20 de grade pe piscurile Ceahlaului, 25 de grade la Sinaia si chiar 26 la Predeal. La Semenic veti fi binecuvantati de racoare, 22 de grade, la fel de placut ca la Paltinis, 24.

La mare, vremea s-a incalzit: 25-26 de grade in apa, cu doar 5-6 grade mai putin decat temperatura aerului. In curand, si traditionala cafea la nisip ar putea fi inlocuita de cafeaua la val.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 12 si 22 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

 

21 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.