Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 

Cer senin

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, soarele isi face simtita prezenta. Nici măcar norii cumulus, aceia albi şi pufoşi nu răspund la apel pe cerul capitalei. Aşa că, în lipsă de alte evenimente meteo, temperatura se încumetă din nou spre 33 de grade când, desigur, vor fi resimţite ca 40 din cauza vegetaţiei cam sărace.

La munte, abia la amiază isi vor face aparitia cativa nori, care însă nu şi-au luat trusa de ploaie cu ei. Doar altitudinea mai ţine căldura în frâu: pe Ceahlău sunt doar 18 grade, apoi gradele se apucă de alpinism şi atind cota 27 la Predeal, 25 la Păltiniş şi 23 la Semenic.

La mare, soarele are tolba plină de grade  astăzi. Norii şi-au încheiat sejurul şi au lăsat ca gradele să urce din nou atât în aer, cât şi în apă. Aşadar, din nou 30 de grade la amiază pe plajă şi 25 de grade în apa mării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 35 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilă.

 

20 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.