Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Indepartarea ploilor cu ajutorul clopotelor: propunere de lege

Indepartarea ploilor cu ajutorul clopotelor: propunere de lege

Suprefectul Vasile Etcu a primit de la doi ieseni, un capitan in rezerva si un doctor,  o adresa in care ca e nevoie ca Parlamentul sa dea o lege prin care sa oblige cetatenii din Romania sa bata clopotele pentru a inlatura norii care aduc ploile cu gheata.

In respactiva adresa se afirma ca tragerea clopotelor este la indemina si astfel se pot preveni ploile torentiale cu gheata. In felul acesta, undele sonore pot indeparta norii. Fenomenul este demonstrat stiintific si se invata despre el chiar din clasa a VI-a, la fizica. Cei doi spun ca Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Biserica Ortodoxa Romana si Biserica Catolica ar trebui sa se implice. Totodata ei propun sa se intervine pe linga Parlament pentru a se da o lege prin care sa fie desemnate persoane care sa traga clopotele. Acestea ar semna ca au indeplinit acest lucru, asa cum se face la armata.

Subprefectul Vasile Etcu a precizat ca aceasta petitie este una dintre cele mai trasnite si ca va fi clasata deoarece nu exista o institutie care sa se ocupe de asa ceva.
 

13 august 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.