Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula revine

Canicula revine

Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) anunta ca un nou val de caldura va lovi Romania in zilele urmatoare. Va avea loc o accentuare a incalzirii in special in zonele de campie.

In Lunca Dunarii va fi cel mai cald, dar si in zonele din Banat, sudul Olteniei si al Moldovei. Meteorologii anunta temperaturi maxime cuprinse intre 29 si 36 de grade Celsius, iar noaptea intre 12 si 22 de grade Celsius.

Cele mai ridicate valori vor fi inregistrate pe litoral. Aici vom avea parte de nopti tropicale, cu temperaturi de 23-24 de grade Celsius.

Maximele vor depasi 37 de grade in Capitala. Meteorologii afirma ca vremea caniculara se va mentine pana cel putin la sfarsitul saptamanii.

12 august 2008, Sursa: Prognoze.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.