Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Incalzire usoara

Incalzire usoara

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Cu totul izolat, dupa-amiaza, in zona de munte, vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, soarele se cam plictiseste astazi singur pe cer in prima parte a zilei. Doar dupa amiaza, cerul se mai umbreste putin. Cu toate acestea, vom resimti din plin cele 33 de grade la umbra, temperaturi care, de altfel, depasesc cu 2-3 grade valorile normale pentru mijlocul lunii august.

La munte va fi o dimineata senina, iar spre pranz, cativa nori vor colora cerul de vara. Ploile insa vor fi usoare, de vara si de scurta durata. in schimb, aerul este in incalzire. 24 de grade la Predeal si mai cald cu un grad in Apuseni la pranz. Chiar si la altitudini mari, temperaturile sunt ridicate. Pe Ceahlau, de exemplu, maxima zilei este astazi de 17 grade.

La mare vara e la ea acasa. Cei care au ales saptamana aceasta pentru o vacanta pe litoralul Marii Negre, se pot bucura. Soarele astazi este singur pe cer. Doar cativa nori usori care nu aduc nici un strop de ploaie si 29-30 de grade la amiaza. si apa marii este mai degraba ca o piscina pentru copii, iata 24-25 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade, iar cele minime, in general, intre 12 si 21 de grade. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante.

12 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.