Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 21 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila

Vreme instabila

Vremea va deveni instabila in majoritatea regiunilor. Temperaturile mai scad din cauza trecerii unui front atmosferic rece. Umiditatea este destul de ridicata si asteptam in majoritatea regiunilor averse cu tunete si fulgere, intensificari ale vantului care trecator pot lua aspect de vijelie si chiar grindina. Acest front aducator de ploi se simte in mai mult in vestul, centrul si nordul tarii si abia spre seara isi continua drumul spre est.

In Bucuresti, o dimineata senina, o zi frumoasa dar norii strang randurile spre dupa-amiaza, iar spre seara vor aduce chiar si ploi in averse averse cu tuente si fulgere. Cu toate acestea, la ora amiezii, maxima ajunge la 33-34 de grade.

La munte,ziua cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Spre seara si noaptea cerul se va innora treptat incepand din vest, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului indeosebi in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali si unde si cantitatile de apa vor fi mai insemnate (15 - 20 l/mp) si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

La mare, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 23 - 25 de grade.

Temperaturile maxime, in scadere in regiunile intracarpatice, vor fi cuprinse intre 22 si 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.

9 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.