Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil in cursul zilei, cand doar izolat, in sud-vestul tarii si la munte, vor fi ploi slabe de scurta durata. Spre seara si noaptea cerul se va innora treptat in vestul si nordul tarii si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Maramures, Crisana si Banat, local in Transilvania si doar izolat, spre dimineata, in vestul Olteniei si nordul Moldovei.

In Bucuresti, vara isi spune cuvantul si astazi. Vantul este prea slab pentru a ne racori la amiaza, cand se vor atinge 32-33 de grade. Asadar in capitala mai multe grade decat mediile pentru aceasta data. Incalzirea continua si saptamana viitoare, cand vom resimti din plin temperaturi de 35-36 de grade. 

La munte, mai ales in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, norii se vor scutura ceva mai serios decat pana acum, iar izolat, va poate prinde si grindina. Cu toate acestea, muntii se zvanta repede, deoarece temperatura aerului este in usoara crestere fata de ziua de ieri.

La mare, vremea astazi este una perfecta pentru un bronz rapid. Combinatia de 28 de grade la amiaza si vant moderat vor face litoralul un loc de preferat pentru a-ti incheia saptamana. Apa marii va va primi si ea cu caldura, cu aproximativ 25 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa intre 26 si 34 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice si sud-vestice. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 10 si 20 de grade.

8 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.