Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 

Zi de vara

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si, doar izolat dupa-amiaza, la munte vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti avem parte de o zi de vara in toata puterea cuvantului. Asadar, mai mult soare decat nori si, din pacate, vantul si-a cam luat vacanta. Chiar daca la pranz vor fi aproximativ 32 grade, maximele depasesc inca valorile obisnuite pentru aceasta data.

La munte, vreme frumoasa, astazi, in mai toate regiunile, mai ales in prima parte a zilei. Norii se vor incrunta deasupra crestelor dupa amiaza si vor scutura ploi de vara izolate. Viteza vantului este suficienta sa va mai racoreasca. In Apuseni, la Stana de Vale, astazi, vor fi aproximativ 23 de grade, mai racoare la Semenic, 19 grade si in jur de 20 de grade la Sinaia.

La mare termometrele se incing la amiaza si temperaturile vor fi din nou 27 pana la 29 de grade. De apa marii, sa nu mai vorbim, este perfecta pentru balaceli, iata 24, poate chiar 25 de grade.

Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 24 si 32 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

7 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.