Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in general frumoasa

Vreme in general frumoasa

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat in nord-est si la munte se vor semnala averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, o zi insorita si calda, dar nu la fel ca ieri, cand s-au atins 37 de grade. Astazi maxima se va opri pe la 33 de grade, dar chiar si asa este cu 3 grade peste normala acestei perioade.

La munte, prima parte a zilei este perfecta pentru plimbari si drumetii. Dupa-amiaza, pot aparea si cativa nori, dar nu vor lasa decat ploi slabe, insotite de tunete si fulgere. Asadar, daca aveti echipament adecvat nu e cazul sa va grabiti spre cabana. Vantul va sufla mai tare doar in zonele inalte, iar maximele scad usor comparativ cu cele de ieri. Cel mai cald va fi in Apuseni, la Stana de Vale, unde se asteapta in jur de 21 de grade. Daca vreti sa ajungeti pe Varful Toaca din Ceahlau, luati-va haine ceva mai grose, pentru ca aici vor fi doar 13 grade.

La mare va fi vreme foarte frumoasa. Norii nu lipsesc de pe cer, dar sunt putini si parca dau mai mult farmec vremii. Vantul sufla cam cat sa racoreasca atmosfera, pentru ca la amiaza vor fi intre 29 si 31 de grade in aer. Apa marii este perfecta pentru baie: are 24 - 25 de grade.

Temperaturile maxime vor marca o scadere si se vor situa de la 23 - 24 de grade in Maramures si in nordul Moldovei pana la 34 de grade in Lunca Dunarii unde si indicele de confort termic temperatura-umezeala, pe arii restranse, va mai putea atinge pragul critic de 80.  Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica va creste usor.

6 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.