Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Circulatia rutiera este inchisa pe doua drumuri nationale si trei drumuri judetene

Circulatia rutiera este inchisa pe doua drumuri nationale si trei drumuri judetene

Circulatia rutiera in judetul Suceava este inchisa pe doua sectoare de drum national si pe trei drumuri judetene si restrictionata pe trei portiuni de drum national si pe un drum judetean, in urma inundatiilor de la sfarsitul lunii iulie, informeaza IPJ Suceava, citat de Mediafax.

Sunt inchise circulatiei:

DN 2K la km 11+862 in localitatea Arbore unde un pod a fost distrus, ruta ocolitoare fiind prin Marginea - DN 2E - satul Clit - DJ 209J Arbore - Milisauti - DN 2K - Iaslovat - Arbore.

DN 17 A la km 62+243 in localitaeta Marginea unde un pod a fost distrus, ruta ocolitoare fiind DN 17A – DJ 178 – DJ 203K - DN 17 A - Marginea - Volovat - Radauti - Marginea.

DJ 176 intre Brodina de Jos si Brodina

DJ 176A intre Brodina si Izvoarele Sucevei si DJ 209 G intre Brodina si Ulma.

Restrictii de circulatie:

DN 2E - Marginea-Vicovu de Jos, din cauza inundatiilor din perioada 23-27 iulie, intre comunele Vicovu de Jos si Voitinel s-au produs, vineri, alunecari de teren, fapt ce a dus la fisurarea si ruperea partii carosabile in mai multe locuri, existand pericolul distrugerii in totalitate a drumului.

Pe acest sector de drum se circula cu restrictii de viteza, iar Sectia de Drumuri Nationale Suceava a fost anuntata despre aceasta situatie in vederea executarii de lucrari de reparatii a partii carosabile si montarea indicatoarelor de atentionare si limitare a vitezei.

DN 17 A - podul din localitatea Sucevita este avariat si se circula pe un sens cu restrictie pentru tonajul greu, iar pe DN 18 intre localitatile Ciocanesti si Carlibaba, se circula cu restrictie dupa ce s-a constatat o erodare a terasamentului si a drumului pe o lungime de 12 metri si o latime de un metru.

DJ 176 - intre Moldovita si Argel, circulatia se desfasoara pe un singur sens intrucat drumul este avariat.

 

4 august 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.