Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calduroasa

Vreme calduroasa

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in sudul Olteniei si al Munteniei. in cursul zilei, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata in nord, nord-est si la munte. Noaptea vor fi innorari, averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Maramures si local in Crisana si nord- vestul Transilvaniei.

In Bucuresti nu scapam nici astazi de canicula. Este de preferat ca la amiaza sa nu va aventurati pe strazile Bucurestiului, deoarece temperatura maxima va fi de 35 de grade, iar indicele de temperatura-umezeala atinge valoarea de 80 de unitati.

La munte vreme frumoasa si astazi. Soarele este rege pe cer si doar cativa nori spre seara cand s-ar putea sa ploua peste crestele mai inalte din Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali. Vantul se intensifica si el, dar temperaturile depaseasc valorile obisnuite pentru un inceput de august. Iata, pe Valea Prahovei sunt 24-26 de grade.

La mare  vremea va fi calduroasa, cerul variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 30 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 24 - 26 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 in sudul Olteniei si al Munteniei si, posibil, izolat, in Banat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei.

4 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.