Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Tabara gratuita pentru copiii din zonele sinistrate, din Botosani

Tabara gratuita pentru copiii din zonele sinistrate, din Botosani

Jandarmeria Romana va organiza, incepand de saptamana viitoare, o tabara pentru copiii din zonele afectate de inundatiile din ultima saptamana, informeaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, capitanul Cristian Nituleac, tabara se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre sapte si 14 ani si va avea loc in statiunea turistica Tasnad, din judetul Satu-Mare.

Copiii care vor merge in aceasta tabara vor avea asigurat transportul, cazarea si masa, toate acestea fiind gratuite, costurile financiare fiind suportate de catre Jandarmeria Romana.

Reprezentantii Jandarmeriei au mers, astazi, in zonele care au fost afectate de inundatii pentru a le propune parintilor sa isi lase copiii in tabara.

3 august 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.