Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vara isi spune cuvantul

Vara isi spune cuvantul

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin in sud si sud-est. Dupa-amiaza si la inceputul nopţii, vor fi unele innorari, izolat ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice in nordul si nord-vestul ţarii si zona de munte. Vantul va sufla in general slab. 

In Bucuresti, vara isi spune cuvantul si astazi. Vantul este prea slab pentru a ne racori la amiaza, cand se vor atinge 32-33 de grade. incalzirea continua si saptamana viitoare, cand vom resimţi din plin temperaturi de 35-36 de grade.

La munte, vremea va fi predominant frumoasa. Chiar daca valorile termice sunt generoase, ba chiar inregistreaza o usoara crestere faţa de intervalul precedent, dupa amiaza sunt posibile ploi si descarcari electrice, mai ales in zonele mai inalte din Carpaţii Orientali si in Munţii Apuseni.

La mare, saptamana se incheie cu o zi de vara torida. Temperatura maxima de 28 de grade va face aerul destul de greu de respirat. Apa marii este calda chiar si pentru cei mai pretenţiosi turisti 23 chiar 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 12 si 21 de grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

3 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.