Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 5 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Codul rosu de inundatii de pe Prut, ridicat

Codul rosu de inundatii de pe Prut, ridicat

Hidrologii au decis sa ridice avertizarea cod rosu de pe raul Prut, mentinand insa pana duminica, la 16.00, codul portocaliu pe sectorul Stanca Aval – Dranceni, aferent judetelor Botosani, Iasi si Vaslui.

Potrivit avertizarii hidrologice reactualizate sambata, Prutul va iesi, la ora 16.00, de sub incidenta codului rosu de inundatii pe sectorul Stanca-Ungheni, instituit vineri, relateaza Mediafax.

De asemenea, pana duminica la ora 16.00, pentru sectorul Stanca Aval-Dranceni, din judetele Botosani, Iasi si Vaslui, a fost emisa o avertizare cod portocaliu, iar Prutul inferior, sectorul aval Dranceni-Oancea, aferent judetelor Vaslui si Galati, este sub incidenta codului galben.

 

3 august 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.