Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa

Vreme frumoasa

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice in zona de munte, indeosebi in cursul dupa-amiezei. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti nu se racoreste nici astazi. Cerul e senin inca de la primele ore ale zilei, iar norii de la amiaza nu vor aduce nici un strop de ploaie. Vantul se va simti ceva mai puternic, dar insuficient pentru a face mai suportabile maximele de 31-32 de grade.

La munte, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi slabe de scurta durata si descarcari electrice, indeosebi in cursul dupa-amiezei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul precedent.

Pe litoral, astazi vremea este perfecta pentru lenevit pe plaja. Norii aproape lipsesc, vantul sufla slab pana la moderat, iar temperaturile sunt intre 26 si 28 de grade la amiaza. in apa marii slabe sanse sa va racoriti, deoarece temperaturile ajung chiar si la 24 de grade. Daca astazi ati ezitat sa porniti catre mare, maine mai puteti prinde o zi de vara autentica pe plaja. Temperatura maxima aerului, ca si cea a apei, vor mai castiga un grad-doua fata de ziua de astazi.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 si 21 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica nu va avea variatii importante, tendinta fiind de usoara scadere.

2 august 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.