Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 

Zi de vara

Vremea se va menţine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales in a doua parte a zilei la munte, in sud si est, zone unde izolat vor fi ploi slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla in general slab.

In Bucuresti avem parte de inca o zi de vara autentica. Pe cerul Capitalei vor fi doar caţiva nori albi si pufosi, care nu vor strica vremea buna. Temperatura creste pe parcursul zilei de la 15-17 grade la aceasta ora la 31 de grade la amiaza.

La munte, soare inca de la primele ore, dar dupa-amiaza apar ploi izolate, cu tunete si fulgere. Norii se vor scutura puţin in a doua parte a zilei peste Ceahlau, Valea Prahovei si Semenic.

La mare, aveţi toata ziua la dispoziţie sa staţi la plaja sau in apa. Cerul va fi variabil, vantul va adia placut, iar temperatura va ajunge chiar si la 28 de grade la Costinesti. Apa marii va avea in jur de de 22-24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 32 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii importante

31 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.