Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Circulatia auto pe 2 drumuri nationale din judetul Vaslui, reluata pentru traficul usor

Circulatia auto pe 2 drumuri nationale din judetul Vaslui, reluata pentru traficul usor

Circulatia auto pe cele doua drumuri nationale care fac legatura intre municipiul Vaslui si municipiile Bacau si Roman a fost reluata astazi, doar pentru traficul auto usor, sub 3,5 tone, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, se mentine in continuare restrictia pentru autovehiculele de peste 3,5 tone, pe DN 15D, Vaslui - Roman, inchis circulatiei in data de 28 iulie, si pe DN 2F, Vaslui - Bacau, inchis in 29 iulie.

Pentru traficul greu, circulatia din Vaslui catre cele doua municipii este deviata pe ruta Barlad - Podul Turcului - Onesti - Bacau - Roman.

"Din cursul zilei de miercuri, s-a renuntat la acele echipaje de Politie de la iesirea din judetul Vaslui, care ofereau informatii conducatorilor auto cu privire la problemele aparute in trafic la intrarea in municipiile Roman si Bacau. Inainte de a pleca la drum, participantii la trafic, in special cei cu autovehicule de peste 3,5 tone, sunt sfatuiti sa solicite informatii de la politie sau orice alta institutie care monitorizeaza traficul auto pe drumurile unde au aparut probleme din cauza inundatiilor", a declarat Mihaela straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Autoritatile din judetele Neamt si Bacau au hotarat blocarea celor doua drumuri nationale principale care asigura legatura cu judetul Vaslui dupa ce o viitura puternica a acoperit o portiune din sosea in localitatea Gadinti (Neamt) si podul de pe Siret, in localitatea Traian, la intrarea in municipiul Bacau.

 

30 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.