Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vesti bune dinspre Moldova

Vesti bune dinspre Moldova

Se pare ca incep sa apara vesti bune dinspre Moldova. Asadar debitul deversarilor de urgenta de la barajul Stanca-Costesti va fi diminuat, de la 850 la cel mult 680 de centimetri cubi pe secunda. Prin urmare scadere riscul de inundatii pentru localitatile situate in aval de baraj.

Dupa ce a survolat zona din elicopter, alaturi de un expert care a participat la construirea barajului, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat: "Vreau sa subliniez ca nu exista niciun fel de risc la barajul Stanca-Costesti. Ne indreptam spre finalul perioadei critice". De asemenea a mai afirmat ca autoritatile au luat toate masurile necesare pentru ca localitatile din aval sa nu fie afectate.

Nemultumirea premierului vine din partea oameniilor, care nu se implica in actiunile de diminuare a efectelor inundatiilor. Totodata el i-a criticat pe unii reprezentanti ai administratiei locale, care profita de moment pentru a-si face imagine.

30 iulie 2008, Sursa: Ministerul Internelor si Reformei Administrative
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.