Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Se anunta tunete si fulgere

Se anunta tunete si fulgere

Se anunta tunete si fulgere 

Astazi vreme calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Dupa-amiaza, mai ales la deal si munte, pot avea loc averse si descarcari electrice.
Maximele zilei se incadreaza intre 27-33 grade C, usor mai ridicate in Banat si vestul Olteniei unde indicele temperatura - umezeala poate ajunge la pragul valoric de 80.
Temperaturile minime se incadreaza in intervalul 13-23 grade C. Presiunea atmosferica va fi stationara.

Maine vremea va fi calduroasa. In Campia Romana vremea va avea aspect canicular, iar in unele zone indicele de temperatura - umezeala va trece usor peste pragul valoric de 80.
In regiunile vestice, nord-vestice si la munte, instabilitatea atmosferica va fi mai acccentuata.
In Crisana, Maramures, local in Banat si Transilvania si izolat in rest, pot avea loc averse, descarcari electrice, caderi de grindina si intensificari de scurta durata ale vantului cu aspect de vijelie.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 1 august 2006

1 august 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.