Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 

Cer variabil

Cerul va fi variabil cu unele innorari, averse si descarcari electrice, indeosebi dupa-amiaza si seara, in Moldova, in zona montana si doar izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti, soare inca de dimineata, asa ca maxima va ajunge pe la 30 de grade. Dupa-amiaza e posibil sa se adune norii si chiar sa ploua putin.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza şi seara, pe arii extinse în Carpaţii Orientali, Meridionali şi local în cei Occidentali. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent.

La mare, soarele e la el acasa. E adevarat ca vor mai fi si cativa nori, dar cu siguranta nu vor aduce ploi. Vantul va sufla cat sa racoreasca atmosfera. La amiaza, in aer vor fi intre 26 si 28 de grade, iar apa va avea cel mult 23 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 19 grade, usor mai scazute in depresiuni.

29 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.