Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Comuna maramureseana Poienile de sub Munte este izolata

Comuna maramureseana Poienile de sub Munte este izolata

Comuna Poienile de sub Munte, situata la poalele Muntilor Maramuresului, la aproximativ 140 kilometri nord-est de municipiul Baia Mare, era in aceasta dupa amiaza complet izolata, dupa ce podul spre aceasta localitate a fost daramat de ape.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Mircea Man, a declarat pentru Agerpres ca, din cauza viiturii puternice produse pe raul Ruscova, singurul pod de acces spre comuna Poienile de sub Munte (aproximativ 12.000 de locuitori) a fost spulberat de ape, iar accesul spre localitate este blocat.

Acesta a spus ca DJ 187 s-a surpat pana in apropierea Caminului de Batrani si a Sectorului Politiei de Frontiera din Poienile de sub Munte.

Un locuitor din comuna Poienile de sub Munte, Vasile Smecicas, a afirmat astazi ca mai multe drumuri comunale au fost distruse, iar patru magazine alimentare din centrul comunei au fost luate de ape.

Conform aceleiasi surse, e posibil sa fi fost afectate si alte case situate pe dealurile comunei, insa deocamdata nu se cunosc amanunte.

Presedintele CJ Maramures, Mircea Man, a precizat ca se incearca identificarea unor cai de acces spre comuna Poienile de sub Munte, pana la refacerea podului distrus de inundatii.

28 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.