Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In urma unei alunecari de teren un drum a fost blocat in Suceava

In urma unei alunecari de teren un drum a fost blocat in Suceava

Subprefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat ca un drum a fost blocat, in aceasta dupa-amiaza, intre localitatile sucevene Straja si Falcau, dupa ce un versant impadurit a alunecat din cauza ploilor abundente din ultima perioada, transmite Mediafax.

Legatura dintre Straja si Brodina, precum si o linie de cale ferata, intre Putna si Nisipitu, care insa este intrerupta de mai mult timp, au fost afectate, in urma alunecrarii de teren.

Orest Onofrei a mai afirmat ca, la ora transmiterii acestei stiri, in zona afectata de alunecarea de teren sunt patru buldoexcavatoare si doua TAF-uri, care lucreaza pentru deblocarea drumului, operatiune pe care autoritatile spera sa o finalizeze in aproximativ doua ore.

28 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.