Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Mii de persoane din Neamt au fost evacuate azi noapte

Mii de persoane din Neamt au fost evacuate azi noapte

In judetul Neamt a fost o noapte de cosmar pentru aproape 15.000 de localnici. Prefectura a decis aseara evacuarea localitatilor Rachiteni si Tamaseni si a cartierului Nicolae Balcescu din municipiul Roman din cauza pericolului ca o viitura produsa pe Siret sa sparga digul de la Rachiteni. 

Mii de oameni si-au petrecut noaptea în strada, asteptand viitura. Din fericire constructia digului de la Rachiteni, care a fost consolidat cu sute de saci cu nisip de catre echipajele de jandarmi, pompieri si soldati, ajutate de voluntari a rezistat.

Au fost oameni care si-au petrecut noaptea pe dealuri, deoarece nu aveau rude la care sa se duca si nici nu puteau ramane in casele lor.

Se pare ca nenorocirea i-a ocolit iar spre dimineata, s-au întors la casele lor, înfrigurati si nedormiti, dar fericiti.

27 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.