Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer mai mult noros

Cer mai mult noros

Vremea va fi in general instabila in nordul, estul si centrul tarii unde cerul va fi mai mult noros. Indeosebi ziua, vor fi averse si descarcari electrice, pe arii extinse in Moldova si Maramures si local in Muntenia, Dobrogea si Transilvania. Izolat in nord-est si la munte, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. in celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensifictri in Moldova si in zona montana inalta.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, in crestere, va avea maxima de 29 - 30 de grade, iar minima de 17 - 18 grade. Presiunea atmosferica este in crestere usoara.

La munte, cer mai mult noros si azi. Vor fi in continuare ploi cu descarcari electrice, pe suprafete extinse in Carpatii Orientali, in Muntii Apuseni si local in celelate masive. In Orientali, pe parcursul zilei, local se vor mai acumula pana la 20-25 de litri de apa pe mp. Din cand in cand se va intensifica si vantul. Temperatura aerului creste usor.

La mare, e ceva mai bine, dar ploile nu lipsesc in totalitate. Dimineata, insa, e posibil sa puteti face plaja, pentru ca soarele nu lipseste. Dupa-amiaza, se cam strica vremea: va ploua trecator si se vor produce descarcari electrice mai ales in zona de nord a litoralului. Spre seara si vantul va sufla mai tare. La amiaza, in aer vor fi intre 26 si 28 de grade. Apa marii, destul de buna pentru baie, are 22 - 23 de grade.

Temperaturile maxime, in crestere mai ales in sudul tarii, vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre intre 10 si 18 de grade.

27 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.