Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Mii de localnici din Lunca Pascani - posibilitatea evacuarii din case

Mii de localnici din Lunca Pascani - posibilitatea evacuarii din case

Cateva mii de localnici din Lunca Pascani, suburbie a municipiului Pascani, au fost instiintati, in aceasta seara, asupra posibilitatii evacuarii din case, din cauza pericolului iminent de producere a unei viituri pe raul Siret, transmite Mediafax.

"Primaria Pascani si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi anunta pe cetatenii din suburbia Lunca Pascani ca trebuie sa fie pregatiti pentru o eventuala evacuare a localitatii, in caz de necesitate, ca urmare a debitului istoric de pe raul Siret", se arata intr-un comunicat remis vineri seara, document semnat de primarul municipiului Pascani, Grigore Craciunescu, si de Neculai Iftode, reprezentantul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Potrivit comunicatului, viitura este asteptata sa ajunga in zona Pascani in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 24.00 si 2.00.

25 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.