Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Circulatia feroviara este inchisa pe noua sectii in nordul tarii

Circulatia feroviara este inchisa pe noua sectii in nordul tarii

Circulatia feroviara este inchisa de astazi dimineata pe noua sectii in nordul tarii, datorita precipitatiilor abundente si aluviunilor de teren, a anuntat CFR SA.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA anunta ca circulatia feroviara este in continuare afectata din cauza precipitatiilor abundente din nordul tarii. Astfel, sectiile de circulatie inchise incepând de vineri, ora 11.14, sunt: Târgu Frumos – Ruginoasa (terasament spalat), Darmanesti – Cacica (terasament spalat si stâlpi LC inclinati), Putna – Gura Putnei (terasament spalat, Dolhasca – Falticeni (terasament spalat), Gura Putnei – Galanesti (terasament spalat), Radauti – Galanesti (linie inundata), Dornesti – Radauti (linie inundata)

De asemenea, toate trenurile personale care circulau pe aceste sectii au fost anulate. CFR mai anunta ca se mentin inchise si sectiile de circulatie: Sarmasag – Borla (Regionala CF Cluj) linia fiind inundata si Nisipitu – Gura Putnei (Regionala CF Iasi) datorita aluviunilor de teren.

Compania a precizat ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari pe timpul vremii nefavorabile au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta.

25 iulie 2008, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.