Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea instabila

Vremea instabila

Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Exceptie vor face ziua regiunile sud-vestice unde astfel de fenomene se vor semnala doar local. Pe arii restranse, indeosebi in Moldova si la munte, cantitatile de apa pot fi insemnate. Asadar Ploile nu se opresc nici astazi, dar in sud-estul tarii vor fi ceva mai putine. Nu vor lipsi nici tunetele si fulgerele, iar vantul va sufla cu putere. Mai ales dupa-amiaza, in nord-est, in nord si in centru, dar si la munte, se vor depasi local 30 de l de apa pe mp si izolat 50 - 60 de l/mp.

In Bucuresti, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi ziua, va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 15 grade.

La munte, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 30 l/mp si izolat mai ales in Carpatii Orientali izolat 50-60 l/mp. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.

La mare nu e vreme de vacanta. Plaja nu se poate face, pentru ca soarele va ramane multa vreme ascuns dupa nori si vor fi si ploi locale insotite de descarcari electrice. in timpul reprizelor de ploaie se va intensifica si vantul. Maximele vor fi cuprinse intre 25 si 26 de grade, iar apa va avea pana la 23 - 24 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 16 grade, mai ridicate pe litoral.

24 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.