Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme predominant frumoasa

Vreme predominant frumoasa

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in regiunile vestice si doar izolat vor fi conditii de averse si descarcari electrice in Crisana si Maramures. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Bucuresti vremea va fi insorita cu sanse slabe de precipitatii, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor atinge 33°C, iar cele minime 20°C.

La munte, vremea se va incalzi si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre sfarsitul intervalului in Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali, unde doar izolat vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La mare, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade, iar cele minime intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 21 - 22 de grade.

Temperaturile minime vor fi intre 10 si 20 de grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 33 de grade, mai ridicate in sudul Olteniei si al Munteniei, pana la 35 de grade.

20 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.