Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor

Vremea se incalzeste usor

Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice, nordice si centrale. Vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice, local in Maramures, Crisana, Banat si la munte si izolat in Transilvania, Oltenia si nordul Moldovei. Vor fi condiţii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

In Bucuresti, urmeaza o zi de vara autentica. Nici vorba de precipitaţii, pentru ca pe cer vor fi puţini nori, doar de decor putem spune. Vantul va sufla cu cel mult 15, 20 km/h. si aici vremea se incalzeste usor. Maxima termica a zilei ajunge la 32, 32 grade, usor mai mare decat media climatologica pentru aceasta data.

La munte, cerul se va innora treptat in mai multe masive insa ploile vor fi mai puţine, indeosebi averse insoţite de descarcari electrice. Este posibil ca izolat sa cada grindina. Vantul va sufla in general slab pana la moderat, cu intensificari an timpul ploilor. Sambata vremea va fi instabila, asa ca norii acopera temporar cerul si local aduc ploi de vara cu tunete si fulgere. Nu vor lipsi condiţiile de grindina iar temperatura aerului va scadea usor.

La mare vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 28 si 30 de grade si minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20-22 de grade.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai coborate in depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 33 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii.

18 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.