Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va ameliora

Vremea se va ameliora

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in nordul, centrul, estul ţarii si la munte, zone unde, doar pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, ziua. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si in zona montana inalta. Un alt front atmosferic se apropie dinspre Europa Centrală, dar acesta nu ne va influenţa încă. Aceasta nu însemană însă ca ploile vor lipsi.

In Capitala vremea va fi mai frumoasa decat ieri si se va incalzi usor. Soarele este mai generos si la amiaza vor fi aproximativ 29 grade, valoare foarte apropiata de normalul termic al acestei perioade.

La munte vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua, cand pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, indeosebi in Carpaţii Orientali si in Carpaţii Meridionali. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona inalta. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.

La mare vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, cand vor mai fi averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 grade. Temperatura apei marii va fi de 22-23 de grade.

Temperaturile minime se vor situa intre 9 si 18 grade. Valorile termice vor fi in crestere, cu maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade.

17 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.