Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Incalzirea globala afecteaza Mediterana

Incalzirea globala afecteaza Mediterana

Incalzirea globala afecteaza Mediterana


Incalzirea globala ar putea afecta turismul in tarile de la Marea Mediterana ca urmare a incalzirii plajelor pana la un nivel ce ar face imposibila orice activitate turistica.

In 2080 turistii din Marea Britanie si Germania ar putea gasi un climat mult mai bun in tarile de origine, plajele Marii Mediterane urmand a deveni impracticabile din cauza temperaturile foarte ridicare ce vor fi inregistrate.

Acest lucru s-a putut observa inca din anul acesta, cand valul de caldura ce a lovit Europa, s-a resimtit inclusiv in Scandinavia, temperaturile inregistrate in acesta zona fiind asemanatoare cu cele din zona Mediteranei.

Temperatura globala se preconizeaza ca va creste cu valori curpinse intre 1,4 si 5,8 grade Celsius ceea ce va duce la inundatii si valuri de caldura fara precedent.

Sursa: Wall Street, 31 iulie 2006

31 iulie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.