Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Norii aduc din nou averse

Norii aduc din nou averse

Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina, pe arii extinse in nord, centru si la munte, local in sud-est si pe arii mai restranse in rest. Izolat cantitatile de apa mai pot depasi 25-30 l/mp.

In Bucuresti, astazi e o zi care seamana foarte mult cu cea de ieri... poate cu ceva mai mult soare. In rest, ca si ieri, ploi, tunete si fulgere. De frig nu ne putem plange, dar nici de cald: va fi o zi placuta, cu pana la 27 de grade.

La munte vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Izolat cantitatile de apa mai pot depasi 25-30 l/mp. Temperatura aerului va continua sa scada usor.

La mare vremea se va raci usor si va fi in general instabila. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi ziua, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 16 si 18 grade. Temperatura apei marii va fi de 21-23 de grade.

Temperatura aerului va continua sa scada usor in majoritatea regiunilor, cu maxime intre 18 si 28 de grade, iar minimele intre 9 si 18 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

16 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.