Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va raci usor

Vremea se va raci usor

In vestul si nord-vestul tarii vremea se va raci usor, innorarile se vor accentua si dupa-amiaza vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie. Vor fi conditii de grindina si pe arii restranse cantitatile de apa pot depasi 25 - 30 de l/mp.

In Bucuresti, dupa o noapte linistita, dimineata e timp frumos: soare si in jur de 16-17 grade. Ziua va continua in aceeasi nota. Cerul va fi curat si vantul va adia placut. La amiaza temperatura va urca pana pe la 34 de grade.

La munte vremea va deveni instabila la inceput in Carpatii Occidentali, unde si temperatura aerului va marca o scadere usoara, iar spre seara si noaptea si in restul zonei montane. Vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina si pe arii restranse cantitatile de apa pot depasi 25 - 30 de l/mp.

La mare vremea va fi calduroasa, cerul va fi variabil ziua, dar cu innorari si conditii de averse spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20 - 22 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime intre 13 si 21 de grade. Indicele de confort termic, temperatura-umezeala (ITU), va atinge si depasi usor pragul critic de 80, izolat in sudul Olteniei.

14 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.