Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ore insorite si foarte putini nori

Ore insorite si foarte putini nori

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, spre seara, vor fi unele innorari si izolat, posibil, averse si descarcari electrice, in nord-vestul tarii.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in intervalul 32-33 de grade, iar cea minima, intre 15 si 17 grade.

La munte turistii au parte de o vreme foarte frumoasa si chiar usor mai calda decat cea de ieri. In timpul zilei vor fi putini nori in toate masivele, dar la noapte cerul se va innora in Carpatii Occidentali, unde vor cadea cateva ploi razlete, cu tunete, fulgere si vant tare. Se vor inregistra 24 de grade la Sinaia, 26 in Predeal si 27 la Stana de Vale. Chiar si la altitudini mai mari este foarte placut, in jur de 19 grade pe Varful Toaca din Masivul Ceahlau.

La mare turistii vor fi rasfatati de soare intreaga zi. Dimineata, cer complet senin, la fel si la noapte. Vantul va sufla exact atat cat sa racoreasca spiritele incinse. La amiaza temperaturile vor atinge intre 25 si 28 de grade. Apa marii are in jur de 21 de grade.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 la 27 de grade pe litoral, pana spre 35-36 de grade in Campia de Vest, unde si indicele de confort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80. Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 13 si 21 de grade.

13 iulie 2008, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.